Deštivé a studené 1. kolo BPP a ALMP je za námi

Včera se uskutečnilo první kolo letošního Krajského poháru přípravek a minipřípravek. Toto kolo tradičně hostil Frýdek-Místek a to formou přespolního běhu. Na minipřípravku čekalo 800 metrů a na jejich starší kolegy hned rovný kilometr. 

S účastí na závodech jsme oslovili v obou kategoríích více než 180 dětí našeho oddílu. Přihlásilo se pouhých 48 dětí a v den závodu pak přišlo ještě poměrně velké množství omluvenek, takže o to více oceňujeme všechny statečné děti, které jely v nepřízni počasí běžet nepopulární dlouhou trať a sbírat body do soutěže družstev. 👍

Vzhledem k naší velmi slabé účasti jsme tak nemohli pomýšlet na první příčky, ale díky tomu, že do toho dali naši malí atleti všechno ❤️, podařilo se dostat všechna 4 družstva do TOP 3. Jedinou individuální medaili se podařilo získat Natálii Ester Kašné (BPP), která s přehledem a velkým náskokem svou nabitou kategorii čítající 103 závodnic vyhrála a získala zlatou medaili 🥇.

Aktuální pořadí družstev po prvním kole:

ALMP - MINIPŘÍPRAVKA DÍVKY
1. TJ Slezan Frýdek-Místek
2. TJ TŽ Třinec
3. AK SSK Vítkovice

ALMP - MINIPŘÍPRAVKA HOŠI
1. TJ Slezan Frýdek-Místek
2. AK SSK Vítkovice
3. TJ TŽ Třinec

------------------------

BPP - PŘÍPRAVKA DÍVKY
1. TJ Slezan Frýdek-Místek
2. TJ TŽ Třinec
3. AK SSK Vítkovice

BPP - PŘÍPRAVKA HOŠI
1. TJ Slezan Frýdek-Místek
2. AK SSK Vítkovice
3. AKEZ Kopřivnice

Výsledky si můžete prohlédnou TADY a fotky pak v naší fotogalerii TADY. Všem účastníkům VELMI DĚKUJEME za skvělou reprezentaci oddílu a věříme, že další kolo, které nás čeká 11.4. v Krnově bude mít z naší strany větší účast.


Vytisknout