Informace k závodům 2.6.

Po několika propršených posledních týdnech se nám podařilo na zítřejší závody domluvit ideální atletické počasí a čeká nás tak slunečné odpoledne, které bude jako stvořené pro ty nejlepší výkony. Děti tak budou moci provětrat nová oddílová trička, protože dnes dorazila také celá várka triček z naší poslední objednávky a trenéři je ode dneška budou mezi děti distribuovat.

Něco málo k organizaci. Parkovací prostor přímo před stadionem má opravdu jen velmi malý počet parkovacích míst. Pokud tedy nevyužijete MHD a dorazíte autem, využijte prosím placená parkoviště u Ridery, nebo u ČEZ Arény. Počet míst je tam dostatečný a ušetříte si tím spoustu starostí.

Pro rodiče a ostatní fanoušky kvalitní atletiky bude k dispozici hlavní tribuna Městského stadionu - tedy tribuna "A". Tribuna je na celou šířku stadionu a určitě si tam najdete to správné místo k fandění s dostatečným odstupem od ostatních. Platí samozřejmě, že na plochu mohou pouze závodníci a organizační personál.

Před závodem přípravky budou probíhat závody našich starších oddílových kolegů. Věříme, že nedojde k žádnému dramatickému skluzu programu a budeme moci skutečně začít tak, jak jsme si naplánovali. Pokud se čas zahájení lehce posune, předem se omlouváme a děkujeme za pochopení. Tribuna vám tedy bude k dispozici od 15:00 hod.. V 15:30 hod. budeme děti rozdělovat do jednotlivých skupin podle ročníku narození a pohlaví a přidělíme jim trenéra, který s nimi bude celé odpoledne. Ihned po doběhu poslední disciplíny starších ročníků odstartují svou štafetu rodiče + děti. Trojboj pak oficiálně začne po doběhu štafety - odhadujeme to někdy cca kolem 16:00.. Závod bude zakončen vyhlášením výsledků celého trojboje a to po jednotlivých ročnících děvčata a chlapci zvlášť.

U dětí ročníků 2010 a 2011 jsme se nakonec rozhodli udělat změnu u běhu na 60m a tyto děti budou startovat z bloků.

Děti, které standardně trénují ve středu a z nějakého důvodu se na závody nepřihlásily, mají trénink zítra zrušený.

Těšíme se na vaši účast a společné závody na které jsme tak dlouho čekali.

 


Vytisknout