Přihlášky na sezónu 2021/22 spuštěny

Po všech stránkách náročná sezóna je pomalu za námi. Náročná byla zejména proto, že nám přinesla poměrně velká omezení a dočasně pozastavila chod celého amatérského sportu. V tuto chvíli už naštěstí děti opět sportují a my jsme tak mohli navázat tam, kde jsme před covid pauzou naši činnost přerušili. Nejvíce nás těší, že až na úplné výjimky se všechny děti vrátily zpět na tréninky.

Přípravku opouštějí děti ročníku 2010, které již od září začnou trénovat společně s trenéry žactva. Děti v tomto věku by se ještě neměly specializovat na žádnou konkrétní atletickou disciplínu a budou pro ně připraveny tréninkové skupiny s všeobecným zaměřením tak, jak byly doposud zvyklé. Počet míst v těchto skupinách bude dimenzován tak, aby v nich našli místo všichni zájemci o pokračování v tréninku. Informace k nadcházející sezóně již tak budou rodiče těchto dětí nacházet na stránkách žactva TADY.

Pro děti ročníku narození 2017 - 2011 otevíráme pro sezónu 2021/22 15 tréninkových skupin. Skupiny jsou tradičně rozděleny podle ročníku narození a do jejich zaplnění si můžete pro své dítě vybrat kteroukoliv z nich odpovídající ročníku narození vašeho dítěte. Po zaplnění tréninové skupiny již není možné se do ní přihlásit.

Oddílové příspěvky - výše příspěvků byla stanovena stejně jako v loňském roce na 3 800,- Kč. Protože jsme ale díky vládním nařízením část roku nemohli trénovat, odsouhlasilo vedení klubu dětem, které byly členy klubu po celou sezónu 2020/21 a měly zaplaceny příspěvky v plné výši finanční kompenzaci, která činí po odečtení minimální možné částky na chod klubu 1 800,- Kč. Tato částka tak bude všem dětem, kterých se to týká, převedena do příští sezóny a příspěvky pro ně budou pouze 2 000,- Kč. Noví členové platí příspěvky v plné výši tedy 3 800,- Kč. Děti, které z jakéhokoliv důvodu nebudou v příští sezóně pokračovat, budou mít možnost požádat o vrácení částky - způsob vám ještě upřesníme do konce června.

Z důvodu snahy o vylepšení oblíbených tréninků pro rodiče s dětmi (děti ročník 2017), jsme se letos rozhodli snížit počet přihlášených dvojic a současně zkušebně prodloužit venkovní letní tréninky na 1,5 hodiny. Věříme, že to povede k dalšímu zkvalitnění péče o naše nejmenší atlety.

Všechny informace včetně rozpisu jednotlivých tréninkových skupin a on-line přihlašovacího formuláře naleznete na našich stránkách TADY

Těšíme se na setkání s vámi také v příští sezóně!


Vytisknout